Steinerpedagog / barnehagelærer søkes til 100% stilling

Brenner for å gi barn en glad hverdag med gode sanseopplevelser og frilek? Har du godt humør, og lett for å snakke med både barn og voksne? Har du innsikt i steinerpedagogikk? Da er det deg vi er ute etter.

Tiltredelse: 1. august 2020 med mulighet for tiltredelse tidligere. Søknad med CV sendes til: solsikken@steinerbarnehage.no

Solsikken Steinerbarnehage holder til i landlige omgivelser nær skog og sjø. Fra Aker brygge er det 30 minutters reise, inkludert båttur. Vi har to storebarnsavdelinger i en flott gammel sveitservilla med frodig hage med frukttrær, én blandet avdeling i et lite koselig hus på tunet og to småbarnsavdelinger i et nytt arkitekttegnet hus ved Oksval. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø, og selvstendige medarbeidere med bred erfaring og bakgrunn. Barnehagen er eid av en privat, ideell stiftelse som følger steinerskolens ferier og fridager, men har to uker kortere sommerferie enn steinerskolene og egne plandager. Åpningstiden er fra 08:00 til 16:15, og vi følger PBL sitt lønnsregulativ.

Kontakt Tone B. Blindheim 66 91 24 53 / 900 73 621 eller Bette Solheim 992 91 651 hvis du har spørsmål.

Se jobbannonsen som PDF